Pesto sei

Sulata sei. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä ja levitä pestoa hieman pohjalle (öljyn voinee jättää pois).

Laita sei vuokaan - voit paloitella jos haluat - lisää pestoa päälle.

Kaada 1/2 dl viiniä tai muuta nestettä päälle ja laita uuniin 200 asteeseen.

Annoksia tullee 2 tai enempi :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Truu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus84g59kcal13.4g0g0.3g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Pesto alla Genovese -con Basilico Fresco (Barilla), annos 100g6.3g32kcal0.3g0.4g3.3g0g
Valkoviini kuiva 10g7.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g214kcal27.4g1g9.2g0g
Valittu annoskoko101g107kcal13.7g0.5g4.6g0g
Annoskoko puolitettuna51g54kcal6.9g0.3g2.3g0g
Arvot/100g100g106kcal13.5g0.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100972