Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g1.2g4.1kcal0.5g0.5g0.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl8.4g29kcal1.2g4.7g0.6g0.9g
Vehnälese 3.1g7.2kcal0.4g0.5g0.1g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 41g140kcal4.2g28.6g0.5g1.4g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 4.2g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g415kcal12.6g71.2g7.6g7g
Valittu annoskoko101g207kcal6.3g35.6g3.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna51g104kcal3.2g17.8g1.9g1.8g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35.1g3.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109383