Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g4.7g26kcal0g0g2.8g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g14g71kcal1.2g8.2g3.7g0.6g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g33g21kcal3.6g1.4g0.1g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Liivate 0.9g3.3kcal0.8g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g3.7g1.6kcal0g0.4g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g19g104kcal1.5g9.8g6.6g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g23g45kcal1.1g3.8g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g566kcal16.4g52.8g32g1.2g
Valittu annoskoko101g283kcal8.2g26.4g16g0.6g
Annoskoko puolitettuna51g142kcal4.1g13.2g8g0.3g
Arvot/100g100g280kcal8.1g26.1g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234892