Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.8g0.1g3.2g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 8.4g5kcal0.8g0.3g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl37g137kcal10.8g0g10.5g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g15g90kcal3.1g1g8.1g0g
Leivinjauhe 2.8g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g2.8g0.9kcal0g0g0g2.2g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)4.2g11kcal0.7g1.4g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g585kcal38.6g7.8g44.2g7g
Valittu annoskoko101g292kcal19.3g3.9g22.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna51g146kcal9.7g2g11.1g1.8g
Arvot/100g100g289kcal19.1g3.9g21.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236488