Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 7g5kcal0.1g1g0g0.1g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g17g22kcal3.4g0g1g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g18g44kcal3.3g0g3.9g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä14g10kcal0.4g1.7g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g161kcal14.4g5.4g10g1g
Valittu annoskoko101g80kcal7.2g2.7g5g0.5g
Annoskoko puolitettuna51g40kcal3.6g1.4g2.5g0.3g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274049