Kaaliporkkanamuhennos

-Pilko kaalit
- Kuori tai pese porkkanat ja suikaloi juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi
- Laita jauhelihat paistumaan pannulle
- Lisää kaalit ja porkkanat kun jauheliha alkaa olemaan n. puoliksi kypsää
- Anna muhia kunnes jauheliha on kypsynyt ja kaalit sekä porkkanat hieman pehmenneet
- Lisää vielä creme bon jour ja sekoita

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maaria80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali47g10kcal0.6g1.6g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g5kcal0.1g1.1g0g0.4g
Pirkka nauta-sikajauheliha 20% rasvaa (100g/annos)23g54kcal3.9g0g4.5g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit14g18kcal0.4g0.3g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g174kcal10g6g12.8g2.8g
Valittu annoskoko101g87kcal5g3g6.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna51g44kcal2.5g1.5g3.2g0.7g
Arvot/100g100g86kcal4.9g3g6.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318996