Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa2.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 17g4.9kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Punajuuri 19g7.2kcal0.2g1.3g0g0.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g9g14kcal1.7g0g0.8g0g
Maizena maissitärkkelys5.6g20kcal0g4.9g0g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g108kcal4.8g16.4g2.2g2.4g
Valittu annoskoko101g54kcal2.4g8.2g1.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna51g27kcal1.2g4.1g0.6g0.6g
Arvot/100g100g53kcal2.4g8.1g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416162