Jauheliha-parsakaali-paprika-pekonimössykkä

Paistele pekonikuutiot + sipulit ja paprika.

Lisää parsat ja kuullottele niitä hetku.

LIsää jauheliha ja tomaatti kuutioituna...anna tiristä hetkusen aikaa-kypsäksi ja sitten maustele oman maun mukaan.

(itse käytin mustapippuria, aromisuolaa, savupapri
kaa ja lihaliemijauhetta ripsauksen.)'

Lisää ruokakerma.

Toimi muuten hyvin kun päälle valmiina ripsautti emmentalraastetta...

:P

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sika jauheliha 20% (lidl) (Reilu), annos 100g36g91kcal6.2g0g7.3g0g
Savupekonikuutio pouttu 2013 (Pouttu), annos 200g10g34kcal1.5g0.1g3.1g0g
Paprika punainen 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Espanjalainen parsakaali (Pirkka), annos 100g16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g13g7.8kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)13g11kcal0.1g0.5g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g306kcal17.6g4.2g23.6g1.4g
Valittu annoskoko101g153kcal8.8g2.1g11.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna51g77kcal4.4g1.1g5.9g0.4g
Arvot/100g100g152kcal8.7g2.1g11.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422393