Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Pekoni rasvainen 8.4g32kcal1g0g3.1g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton26g58kcal2.9g0.7g5g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 51g28kcal0.8g6.6g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g243kcal9.8g16.2g16.4g1.4g
Valittu annoskoko101g122kcal4.9g8.1g8.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna51g61kcal2.5g4.1g4.1g0.4g
Arvot/100g100g120kcal4.8g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75218