Valkokaalisalaatti

Pilko aineet ja sekoita.

Suihkuta oliiviöljy pääle viimeiseksi (10 painnallusta a 1 kcal)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 34g9kcal0.4g1.4g0.1g0.7g
Kirsikkatomaatti, suomalainen14g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kurkku, tuore11g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Päärynä kuorittu 32g14kcal0.1g2.5g0g1.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki11g9kcal1.5g0.2g0.2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu Golden Star)0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana202g74kcal4.4g9.6g0.8g4.4g
Valittu annoskoko101g37kcal2.2g4.8g0.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna51g19kcal1.1g2.4g0.2g1.1g
Arvot/100g100g37kcal2.2g4.7g0.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84714