Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Papu valkoinen, keitetty 15g16kcal1.2g2g0.1g1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 7.3g23kcal1.8g3.3g0.1g0.6g
Tomaattimurska 29g8.6kcal0.2g1.5g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)1.5g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g118kcal7g15.2g2g4.8g
Valittu annoskoko102g59kcal3.5g7.6g1g2.4g
Annoskoko puolitettuna51g30kcal1.8g3.8g0.5g1.2g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.5g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829