Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g33g79kcal2.9g15.4g0.6g3.9g
Ketsuppi 8.8g8kcal0.1g1.7g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)24g43kcal5.5g0g1.9g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g11g43kcal2.6g0.1g3.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.9g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Katkarapu 22g15kcal3.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g380kcal28.8g35.2g12.4g8.2g
Valittu annoskoko102g190kcal14.4g17.6g6.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna51g95kcal7.2g8.8g3.1g2.1g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424