Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 15g3.4kcal0.1g0.5g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha27g45kcal5.2g0g2.7g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g1.6g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maito, Kevyt5.5g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.5g7.8kcal0.7g0g0.6g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras4.6g16kcal0.6g3.2g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g179kcal14.6g14.2g7g1.6g
Valittu annoskoko102g89kcal7.3g7.1g3.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna51g45kcal3.7g3.6g1.8g0.4g
Arvot/100g100g88kcal7.2g7g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661