Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g11g7.7kcal1.3g0.4g0.1g0g
Rypsiöljy 7.3g65kcal0g0g7.3g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g59g196kcal8.1g37.6g1.3g3.5g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g5.9g21kcal1.5g0.1g1.6g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g2.9g6.2kcal0.6g0.2g0.4g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g2.9g2.6kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g600kcal24.2g77.4g21.6g7g
Valittu annoskoko101g300kcal12.1g38.7g10.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna51g150kcal6.1g19.4g5.4g1.8g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345149