Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)10g35kcal1.4g6.8g0.2g0.5g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 39g54kcal7.3g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g22g59kcal2.1g10.1g1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g380kcal22g35g16.6g3g
Valittu annoskoko102g190kcal11g17.5g8.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna51g95kcal5.5g8.8g4.2g0.8g
Arvot/100g100g187kcal10.8g17.2g8.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657