Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 50g12kcal0.9g1.1g0.2g1.1g
Parsakaali, keitetty, suolaa 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio3.1g9kcal0.8g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g117kcal7.4g6g6.2g3.8g
Valittu annoskoko101g58kcal3.7g3g3.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna51g29kcal1.9g1.5g1.6g1g
Arvot/100g100g58kcal3.6g3g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053