Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%25g42kcal5g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska 25g7.3kcal0.1g1.3g0g0.5g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g2.5g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Punaviini6.2g4.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g133kcal10.8g5.6g6g2g
Valittu annoskoko102g66kcal5.4g2.8g3g1g
Annoskoko puolitettuna51g33kcal2.7g1.4g1.5g0.5g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608