Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola4.7g7.5kcal0.4g0.2g0.6g0g
Juustoraaste emmental punaleima9g37kcal2.7g0g2.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Paprika punainen 32g9kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g11g18kcal0.9g0.4g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g335kcal22g4.6g25.4g1.4g
Valittu annoskoko102g168kcal11g2.3g12.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna51g84kcal5.5g1.2g6.4g0.4g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535