Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g38g13kcal0.4g2.4g0.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 28g90kcal7.5g0g6.7g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g15g53kcal2.7g8.9g0.6g0.9g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g15g24kcal0.1g0.9g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g363kcal21.6g25g19.6g2g
Valittu annoskoko102g181kcal10.8g12.5g9.8g1g
Annoskoko puolitettuna51g91kcal5.4g6.3g4.9g0.5g
Arvot/100g100g178kcal10.6g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720