Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit2.3g3kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g25kcal0.8g4g0.6g0.6g
Valittu annoskoko102g12kcal0.4g2g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna51g6kcal0.2g1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g12kcal0.4g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720