Kukkakaalipyre

Keitä kukkakaali suolaisessa vedessä pehmeähköksi.

Posta vesi , mutta ota siitä talteen noin puolidesiä myöhemmin lisättäväksi.

Muusaa kukkakaalit sauvasekoittimella vähän, lisää voi, ja jatkaa muusaamista, lisää kerma, valkoviinietikka ja valkopippuri.

Lisää välillä keitinlientä tee hieman perunamusia notkempaa, lisää juustoraaste ja muusaa vielä hetki.

Maista vielä suola ja lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 42g10kcal0.7g0.9g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl8.3g30kcal0.2g0.3g3.2g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa8.3g25kcal1.9g0g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g149kcal5.6g2.6g12.4g1.8g
Valittu annoskoko102g74kcal2.8g1.3g6.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna51g37kcal1.4g0.7g3.1g0.5g
Arvot/100g100g73kcal2.8g1.3g6.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370130