Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)11g39kcal1.5g7.9g0.2g0.3g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)23g37kcal5.6g0.2g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g34g14kcal0.6g2.8g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 5.6g8.5kcal0.4g0.3g0.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%23g27kcal0.7g1g2.3g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper3.9g11kcal1g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana203g275kcal19.6g24.6g10.8g0.6g
Valittu annoskoko102g137kcal9.8g12.3g5.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna51g69kcal4.9g6.2g2.7g0.2g
Arvot/100g100g135kcal9.6g12.1g5.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961