Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 24g13kcal0.4g3.2g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.3g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g13g27kcal1.9g0.1g1.9g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste14g3.5kcal0.1g0.7g0g0.4g
Vesi49g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g94kcal5g8.2g4.4g1.2g
Valittu annoskoko102g47kcal2.5g4.1g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna51g24kcal1.3g2.1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g46kcal2.5g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257