Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Parsakaali brokkoli 24g8.3kcal1.1g0.5g0.1g0.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka18g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kiinankaali 17g3.5kcal0.3g0.4g0.1g0.2g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g1.9g3.4kcal0g0.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g48kcal3.4g6.4g0.4g3.2g
Valittu annoskoko102g24kcal1.7g3.2g0.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna51g12kcal0.9g1.6g0.1g0.8g
Arvot/100g100g24kcal1.7g3.1g0.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703