Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g36g128kcal4.7g25.1g0.9g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen26g8.6kcal0.9g1.3g0g0g
Tonnikala öljyssä 10g18kcal2.6g0g0.9g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]10g12kcal1.2g0.2g0.7g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g5.2g20kcal1.7g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Polar-juusto 15%5.2g14kcal1.6g0g0.8g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g2.3g3.2kcal0g0.7g0g0g
Sinappi 1.7g2.2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g445kcal26g57.4g12.2g0.2g
Valittu annoskoko102g223kcal13g28.7g6.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna51g111kcal6.5g14.4g3.1g0.1g
Arvot/100g100g219kcal12.8g28.2g6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547