Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g46g56kcal6.9g3.2g1.4g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g23g15kcal3.4g0g0.2g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g25g40kcal0.5g1g3.8g0g
Sipuli 6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)1.9g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g245kcal21.8g9g13g0.2g
Valittu annoskoko102g123kcal10.9g4.5g6.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna51g61kcal5.5g2.3g3.3g0.1g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179