Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen10g3.9kcal0.2g0.9g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g87g22kcal1.7g3.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g107kcal4g9.4g6g0g
Valittu annoskoko102g54kcal2g4.7g3g0g
Annoskoko puolitettuna51g27kcal1g2.4g1.5g0g
Arvot/100g100g53kcal2g4.6g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524