Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Broilerisuikaleet20g24kcal4.2g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Makaroni, pasta 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Paprika keltainen 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g8.7g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g190kcal12g20.2g6g1.2g
Valittu annoskoko102g95kcal6g10.1g3g0.6g
Annoskoko puolitettuna51g48kcal3g5.1g1.5g0.3g
Arvot/100g100g93kcal5.9g9.9g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358