Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi49g55kcal11.3g0g1g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g8.2g10kcal0.3g0.3g0.8g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 3.3g6.5kcal0g0.1g0.7g0.1g
Aurinkokuivattu tomaatti11g20kcal0.3g1.3g1.5g0g
Ruokakerma Valio 5%1.6g1kcal0g0g0.1g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g1.1g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0g
Pasta, Torino ruispasta plus27g88kcal3.3g17.3g0.7g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g366kcal30.6g39.2g9.8g6.8g
Valittu annoskoko102g183kcal15.3g19.6g4.9g3.4g
Annoskoko puolitettuna51g92kcal7.7g9.8g2.5g1.7g
Arvot/100g100g180kcal15g19.2g4.8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208