Marinoitua kanaa ja kasviksia (Kiinalaista)

Valmistus:
1.Marinadi: Sekoita
0.5 rkl riisiviiniä
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 tl stevia jauhetta
1 rkl seesamiöljy
2 x valkosipulinkynsi
560g kanaa suikaloituna
Peitä kelmulla ja jätä marinoitumaan 30 min, ota sitten kana sivuun ja heitä marinadi pois.

2. Kuumenna 0.5 rkl seesamiöljyä wokissa, paista kanoja kunnes lähes kypsiä.

Siirrä sivuun.

3. Yhdistä 0.5 rkl maissitärkkelystä ja 0.5 rkl soijakastiketta ja jätä odottamaan.

Kaada jäljelle jääneet 0.5 rkl seesamiöljyä wokkiin, lisää parsakaali, porkkanat, herneenpalot, paista käännellen 2 minuuttia.

4. Lisää 1.25dl lihalientä, peitä wokki kannella ja anna hautua 1 minuutti.

Sekoita joukkoon pinaatin lehdet liha ja maissitärkkelysliuos.

Keitä kunnes neste kiehuu ja sakenee.

Syö.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Kesaksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee35g36kcal8.1g0g0.5g0g
Seesamiöljy, Amoy0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Maissitärkkelys 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g13g3.5kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sokeriherneen palko7.8g2.3kcal0.3g0.3g0g0g
Lihaliemi laimennettu 7.8g1.5kcal0g0.2g0g0g
Pinaatti 16g2.1kcal0.3g0.1g0g0.2g
Mirin (makea riisiviini) (Yutaka), annos 10g0.9g2.7kcal0g0.7g0g0g
Soijakastike 0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maissitärkkelys 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Stevia mak.jauhe (Canderel), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Seesamiöljy, Amoy0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g138kcal19.4g6.2g3.6g2g
Valittu annoskoko102g69kcal9.7g3.1g1.8g1g
Annoskoko puolitettuna51g35kcal4.9g1.6g0.9g0.5g
Arvot/100g100g68kcal9.5g3g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330421