Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali31g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g1g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Puuroriisi3.1g11kcal0.2g2.4g0.1g0.1g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%19g24kcal3.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana204g99kcal9.4g7.8g3.6g1.8g
Valittu annoskoko102g50kcal4.7g3.9g1.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna51g25kcal2.4g2g0.9g0.5g
Arvot/100g100g49kcal4.6g3.8g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432