Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali625g132kcal7.5g21.2g1.2g13.1g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Siirappi 38g113kcal0g27.8g0g0g
Riisi puuroutuva 27g91kcal1.6g20.1g0.2g0.6g
Voi 8.7g64kcal0.1g0g7.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 250g553kcal43.7g0g42.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2020g1939kcal107.4g144.2g102.2g29.6g
Valittu annoskoko1010g970kcal53.7g72.1g51.1g14.8g
Annoskoko puolitettuna505g485kcal26.9g36.1g25.6g7.4g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.1g5.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590