Possu-omenapata

Kuori ja paloittele 1 sipuli ja 500g perunoita.

Kuumenna öljy padassa ja paista possunsuikaleet.

Lisää sipuli.

Pasiat hetki käännellen ja mausta 1tl suolaa, ½tl mustapippuria ja 1 rkl sinappia.

Lisää pataan 4 dl vettä ja perunat.

Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä, noin 25 min. Lisää pestyt ja paloitellut 2 omenaa sekä 1 rkl hunajaa.

Hauduta hetki, leikkaa persiljaa pinnalle ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g281g169kcal4.2g36.6g0.3g2.5g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Porsaan lihasuikale (maustamaton)225g360kcal42.8g0g20.3g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g1.7g3.9kcal0.2g0.6g0.1g0g
Sinappi 8.4g11kcal0.4g1.2g0.5g0.1g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g169g57kcal0.3g12g0.5g3g
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Persilja56g6.8kcal0.8g0.6g0.1g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2021g1332kcal98.4g123g46.8g21.2g
Valittu annoskoko1010g666kcal49.2g61.5g23.4g10.6g
Annoskoko puolitettuna505g333kcal24.6g30.8g11.7g5.3g
Arvot/100g100g66kcal4.9g6.1g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299129