Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)350g455kcal63.1g7.7g21.4g0.4g
Parsakaali brokkoli 263g92kcal12.1g5.1g0.8g6.6g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka175g315kcal7.9g10.5g26.3g0g
Flora ruoka kevyt & paksu219g131kcal2.2g9.9g8.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2023g2066kcal170.6g66.4g123.4g14g
Valittu annoskoko1012g1033kcal85.3g33.2g61.7g7g
Annoskoko puolitettuna506g517kcal42.7g16.6g30.9g3.5g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234226