Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu420g682kcal116.8g0g23.1g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen175g35kcal1.1g6.7g0.5g2.5g
Kesäkurpitsa175g30kcal0.7g4.4g1.1g1.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.7g23kcal1.1g1g1.6g0g
Ranskankerma Valio175g490kcal4.4g6.1g49g0g
Sinappi 14g18kcal0.6g2g0.8g0.2g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g44g170kcal14.4g0g12.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2023g2895kcal278.2g40.4g177g7.8g
Valittu annoskoko1012g1447kcal139.1g20.2g88.5g3.9g
Annoskoko puolitettuna506g724kcal69.6g10.1g44.3g2g
Arvot/100g100g143kcal13.8g2g8.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383412