Sämpyläruudut perunalla

Lämmitä vesi 42 asteiseksi.

Lisää hiutaleet, joihin on sekoitettu kuivahiiva.

Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.

Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle ja taputtele jauhoisin käsin levyksi.

Kohota puolisen tuntia liinan alla lämpimässä paikassa.

Voitele maidolla.

Paista 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Resepti kopioitu Marilelen blogista hieman muokaten: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Tiilimuuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3934g0kcal0g0g0g0g
Ohrahiutale 275g910kcal22.7g177.5g5.5g25.1g
Kaurahiutale 315g1178kcal45.6g179.4g23g31.5g
Perunamuusi1377g1095kcal22g166.6g37.2g11g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g87g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 94g383kcal0g94.3g0g0g
Rypsiöljy 354g3131kcal0g0g354.1g0g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g2203g7380kcal264.4g1454g52.9g180.6g
Vehnäjauho puolikarkea 1259g4319kcal128.3g881.2g15.1g44.1g
Ohralese (Myllyn paras), annos 40g79g248kcal10.2g48g2g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g37287kcal986.4g6002g979.6g603.6g
Valittu annoskoko10000g18644kcal493.2g3001g489.8g301.8g
Annoskoko puolitettuna5000g9322kcal246.6g1500.5g244.9g150.9g
Arvot/100g100g186kcal4.9g30g4.9g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290941