Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus320g224kcal51.2g0g1g0g
Paprika, punainen20g5.1kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Paprika keltainen 68g21kcal0.6g3.5g0.1g1.4g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g40g11kcal0.5g1.9g0g0.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g40g112kcal7.6g0g8.8g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 40g19kcal0.8g3g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2024g825kcal123.8g26.2g20.6g9.8g
Valittu annoskoko1012g413kcal61.9g13.1g10.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna506g206kcal31g6.6g5.2g2.5g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154612