BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu175g116kcal3.5g24.5g0g4.4g
Parsakaali, keitetty, suolaa 225g78kcal10.3g4.3g0.7g5.6g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 8.3g1.8kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g104g292kcal19.8g0g22.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2025g974kcal67.2g57.8g47.2g20g
Valittu annoskoko1013g487kcal33.6g28.9g23.6g10g
Annoskoko puolitettuna506g244kcal16.8g14.5g11.8g5g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583