Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 300g337kcal63.4g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Jauheliha porsaan 12%150g318kcal27g0g18g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 113g312kcal2.2g3.4g31.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk150g40kcal0.9g7.9g0.3g2.1g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä38g116kcal4.1g0g10.5g0g
Juusto, mozzarella 38g98kcal7g0g7.6g0g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper150g525kcal18g106.5g2.1g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g11g72kcal0.1g0.3g8g0g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2025g3807kcal247.8g242.8g189.2g5.8g
Valittu annoskoko1013g1903kcal123.9g121.4g94.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna506g952kcal62g60.7g47.3g1.5g
Arvot/100g100g188kcal12.2g12g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662