Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g355g1351kcal3.6g327g1.8g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g213g34kcal0.6g6g0.6g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g1777g1777kcal248.8g30.2g76.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos52g371kcal0.3g0.3g41.2g0g
Sipuli (kuorittu)494g133kcal6.4g23.7g1g8.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3554g3021kcal35.5g124.4g248.8g0g
Sieni tatti, hapero 3554g982kcal65g103.1g17.8g67.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15340kcal720.4g1229.4g775.2g151.8g
Valittu annoskoko10000g7670kcal360.2g614.7g387.6g75.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3835kcal180.1g307.4g193.8g38g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234