Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g250g707kcal11.5g78.4g37.7g13.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g30kcal0.9g5.7g0.4g2.1g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g150g262kcal37.5g0.7g13.5g0g
Oliivi kivetön musta rainbow100g180kcal0.6g5.7g17g0g
Pesto Rosso, Barilla50g165kcal2g6g14.7g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen250g50kcal1.5g9.5g0.7g3.5g
Basilika, tuore15g6kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g50g145kcal16.5g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2029g3090kcal142g213.4g185.2g39.8g
Valittu annoskoko1014g1545kcal71g106.7g92.6g19.9g
Annoskoko puolitettuna507g773kcal35.5g53.4g46.3g10g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176058