Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 141g425kcal25.2g68.3g1.4g15.1g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 704g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 155g343kcal27.1g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2029g1545kcal105g138g55.4g30.8g
Valittu annoskoko1015g772kcal52.5g69g27.7g15.4g
Annoskoko puolitettuna507g386kcal26.3g34.5g13.9g7.7g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470