Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 438g106kcal6g8.4g2.2g10.9g
Pekoni, paistettu 149g766kcal24.5g0g75.4g0g
Kananmuna kuoreton 123g175kcal15.3g0.4g12.6g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g131g433kcal32.8g0g34.1g1.3g
Maito, Kevyt175g81kcal5.6g8.4g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2030g3121kcal168.4g34.4g253.8g24.4g
Valittu annoskoko1015g1560kcal84.2g17.2g126.9g12.2g
Annoskoko puolitettuna508g780kcal42.1g8.6g63.5g6.1g
Arvot/100g100g154kcal8.3g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352018