Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 489g697kcal61.1g1.5g50.1g0g
Valkuainen (100g)1600g672kcal156.8g24g1.6g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g356g228kcal12.4g0.7g88.9g0g
Taloussuklaa, Fazer1778g9156kcal69.3g995.6g533.3g94.2g
Vispikerma Flora 20%4444g9778kcal133.3g222.2g888.9g0g
Marianne suklaarakeet1333g6333kcal37.3g920g266.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g53727kcal940.4g4328g3659g188.4g
Valittu annoskoko10000g26864kcal470.2g2164g1829.5g94.2g
Annoskoko puolitettuna5000g13432kcal235.1g1082g914.8g47.1g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.6g18.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410