Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 167g115kcal8.4g15.6g0.7g5.2g
Kasvisliemikuutio 10g31kcal1g1.4g2.4g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 667g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g133g101kcal21.3g1.9g0.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2032g525kcal62.8g43g8.4g14g
Valittu annoskoko1016g262kcal31.4g21.5g4.2g7g
Annoskoko puolitettuna508g131kcal15.7g10.8g2.1g3.5g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234