Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Raparperi 180g61kcal1.2g9.9g0.2g2.5g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 23g75kcal0g18.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2032g790kcal2.4g184g0.4g5.6g
Valittu annoskoko1016g395kcal1.2g92g0.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna508g197kcal0.6g46g0.1g1.4g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9.1g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516