Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1642g1131kcal83.1g153.6g6.6g50.9g
Kasvisliemikuutio 99g300kcal9.4g13.3g23.1g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 6566g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)361g98kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Mustapippuri 20g55kcal2.1g7.5g0.7g5.2g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g1313g998kcal210.1g18.4g9.2g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5164kcal618.8g420.2g80.6g138.2g
Valittu annoskoko10000g2582kcal309.4g210.1g40.3g69.1g
Annoskoko puolitettuna5000g1291kcal154.7g105.1g20.2g34.6g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234