Koskenlaskijan lihamakaronilaatikko

Keitä makaroneja lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä n. 10 min. Kiehuessa paista jauhelihat ja sipuli pannulla.

Mausta mielesi mukaan, lisää joukkoon tomaattipyree ja koskenlaskijajuuston puolikas.

Kaada makaronit ja lihaseos vuokaan.

Sekoita maito, kananmunat (4 kpl) sekä valitsemasi mausteet seokseksi ja kaada vuokaan makaronin / lihojen päälle.

Paista uunissa puoli tuntia tai kunnes pinta on saanut kauniin ruskean värin, eikä maitoseos vaikuta vetiseltä (jos näet vuoasta läpi).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Betterself
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 225g722kcal60.3g0g54g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Makaroni, tumma 225g811kcal30.4g148.1g6.8g13.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g70g197kcal13.4g0g15.5g0g
Tomaattipyree (Felix)56g45kcal1.7g9g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Maitokahvi rasvaton maito, annos 200g282g37kcal4.4g4.2g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl5.6g14kcal0.7g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2034g4020kcal253.6g326.4g181.2g27.6g
Valittu annoskoko1017g2010kcal126.8g163.2g90.6g13.8g
Annoskoko puolitettuna509g1005kcal63.4g81.6g45.3g6.9g
Arvot/100g100g198kcal12.5g16g8.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437710