Kaali-lihapata

Laita isoon kattilaan suikaloitu kaali, neljä lihaliemikuutiota, kaksi litraa vettä ja pilkottu (kypsä) lampaanliha.

Kuumenna kiehuvaksi.

Kun neste kiehuu, murusta sekaan naudanjauheliha.

Anna kiehua noin tunti.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 452 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12g30kcal1.4g0.2g2.6g0g
Valkokaali keräkaali 375g104kcal4.5g15.2g0.8g7.9g
Lammaspaisti 30g81kcal8.2g0g5.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 100g228kcal19g0g17g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2034g884kcal66.2g30.8g51.6g15.8g
Valittu annoskoko1017g442kcal33.1g15.4g25.8g7.9g
Annoskoko puolitettuna509g221kcal16.6g7.7g12.9g4g
Arvot/100g100g44kcal3.3g1.5g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456097