Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g3931g2791kcal62.9g628.9g3.9g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli550g149kcal7.7g20.9g3.3g6.1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 1179g2048kcal207.7g0g136.2g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g118g19kcal3.9g1.2g0.4g1.2g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g2594g1427kcal80.4g166g51.9g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)55g396kcal0g0g44g0g
Kesäporkkana (Pirkka)1572g393kcal9.4g83.3g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14446kcal744g1800.6g485.6g14.6g
Valittu annoskoko10000g7223kcal372g900.3g242.8g7.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3611kcal186g450.2g121.4g3.7g
Arvot/100g100g72kcal3.7g9g2.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124957